2114183497 6995608717 Κύπρου 204, Νίκαια, Αττικής samnousas@outlook.com
Search Close
hero image
 
 
 
 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΟΥΣΑΣ
Τέντες Νούσας - Τέντες Νίκαια - Συστήματα Σκίασης Νίκαια Αττικής


Η επιχείρησή μας “ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΟΥΣΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νίκαια, δραστηριοποιείται από το 1991 με συστήματα σκίασης και τέντες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Νίκαια και σε όλη την Αττική.

Η πολυετής πείρα μας στα συστήματα σκίασης και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες τεντόπανων, σας εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα, την ταχύτητα και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε για την σκίαση του χώρου σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να κατασκευάσει τέντες παντός είδους, πέργκολες, ρόλερ, περσίδες, ομπρέλες και οποιαδήποτε κατασκευή σκίασης επιθυμείτε για τον χώρο σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για κήπους και αίθρια κατοικιών, ξενοδοχείων, εστιατορίων και άλλων χώρων μαζικής εστίασης σε όλη την Αττική.

 

 


 

 
 
ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε τα τεντόπανα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Παράλληλα διαθέτουμε λειτουργικούς μηχανισμούς της εταιρείας Somfy.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στα συστήματα σκίασης, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στη Νίκαια και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνει την πείρα που χρειάζεται η οποία μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για τον χώρο σας.

Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτική εργασία σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Νίκαια και όλη την Αττική.