2114183497 6995608717 Κύπρου 204, Νίκαια, Αττικής samnousas@outlook.com
Search Close
hero image
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΕΝΤΟΡΑΠΤΙΚΗ | Τέντες Νίκαια Αττικής


Οι τέντες και τα συστήματα σκίασης, μετατρέπουν το μπαλκόνι σας ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό μέρος ιδανικό για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε στιγμές με φίλους ή την οικογένειά σας.

Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στη Νίκαια και η έμπειρη ομάδα μας προσφέρουν σε κάθε πελάτη εξειδικευμένες, καινοτόμες και οικονομικές λύσεις, ώστε να καλύψουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και λειτουργικές απαιτήσεις του χώρου σας.

Κατασκευάζουμε - επισκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες παντός τύπου, ηλεκτροκίνητες, χειροκίνητες, αυτοματισμούς με μοτέρ για να μην ανησυχείτε για το μάζεμα της τέντας.
 

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τέντες με Αντιρίδες
  Τέντες με Βραχίονες
  Κασετίνες
  Κάθετες
  Καποτίνες
  Τύπου Μπάρας
  Πέργκολες
  Ομπρέλες
  Ρόλερ - Περσίδες
  Είδη Σκίασης
 
 
Βελτιώστε τους χώρους σας μοναδικά με σημασία στη λεπτομέρεια, την καλαισθησία και την αξιοπιστία για το αποτέλεσμα. Αφήστε μας να σας προτείνουμε πρακτικές και σύγχρονες λύσεις που θα σας εξυπηρετήσουν στην καθημερινότητα σας. Με ένα εύρος προτάσεων που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες του χώρου και σας παρέχουμε πλούσια γκάμα χρωμάτων και υφασμάτων ώστε να μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Τα συστήματα σκίασης που σας προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή ενάντια στον δυνατό άνεμο και την βροχή. Η άριστη ποιότητα των υφασμάτων που συνοδεύονται με πολυετή εγγύηση αλλά και η χρησιμοποίηση εξαιρετικών υλικών εγγυώνται την μακροβιότητα των τεντών σας.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Νίκαια και όλη την Αττική.